Käätyjenvaihto juhlavasti

Rotaryvuoden 2007-2008 käätyjenvaihto suoritettiin Sotkanpirtissä 27.6. normaalia juhlavammissa merkeissä, sillä luovuttihan Arkelan Heikki kuvernöörin vitjansa seuraajalleen Pentti Silvennoiselle (Pietarsaari Mässkär). Klubin presidentin toimi siirtyi Juha Orpanalta Pekka Metsärannalle. Tilaisuudessa olivat aveceineen omien veljien lisäksi DGE Pekka Koskinen (Jurva) ja DGN Esko T. Haaparanta (Alajärvi). Myös useimmat piirin AG:t olivat saapuvilla.

Tilaisuudessa sekä edelliset että tulevat käätyjen kantajat kertoivat - kuka laajemmin, kuka lyhyemmin - mitä oli tapahtunut tai mitä olisi tapahtuva.

Lue Kauhajoen Kunnallislehdessä ollut juttu.

Heikki on luovuttanut käätynsä Pentille.

Hetken kuluttua Juha luovuttaa käätynsä Pekalle.

Käätyjenvaihdon jälkeen nautittiin Juhan ja klubimestarin aikaansaamia grilliherkkuja - taisipa olla vielä Governor's Ballin -aikaista palanpainikettakin tarjolla. Juhlat päätettiin kuitenkin hyvissä ajoin, ja näin säästettiin voimia seuraavalle kaudellekin.